Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Muzsikáló Ház – Találd meg nálunk kedves hangszeredet!

Muzsikáló Ház – Találd meg nálunk kedves hangszeredet!

„Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza.” – Kodály Zoltán

Muzsikáló Ház programunkat 2019 novemberében indítottuk útjára, nyári Tücsöktáborunk folytatásaként: hangszeres oktatást kínálunk különböző korosztályok számára. Jelenleg három különböző hangszer oktatását tudjuk biztosítani: citera, hegedű és gitár.

Citerára (egy magyar népi húros hangszer, amelyet pengetéssel szólaltatnak meg) a zilahi Gáspár Attila, hegedűre pedig az ugyancsak zilahi Major Arnold tanítja minden második pénteken a résztvevőket. A képzést a Csoóri Sándor Program is támogatja, így mindezt most kedvezményesen tudjuk ajánlani azoknak, akik szeretnének bekapcsolódni, és megtanulni hegedülni, citerázni.

A gitároktatás Jenei István és fia, Jenei Ádám vezetésével zajlik heti rendszerességgel csütörtökön és pénteken – erre egyelőre nem fogadunk újabb jelentkezőket.

Ha felkeltette valamelyik hangszer az érdeklődésedet, a Teleki Magyar Ház irodájában találsz bennünket!

Hozzászólás