Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Munkatársaink

A Teleki Magyar Ház működtetését egy kétévente megújuló kilenc tagú Kuratórium segíti és felügyeli, amelynek tagjai jelenleg a következők:

Bak László Nagybánya-óvárosi református lelkipásztor

Cziple Aurél János fizika szakos tanár, a nagybányai Római Katolikus Egyháztanács elnöke, 2002-2004 között helyettes megyei főtanfelügyelő

Dávid Lajos újságíró, szerkesztő, a Teleki Társaság, a nagybányai EMKE, A Máramarosi Szórványért Egyesület elnöke

Galánthay Zsombor jogász, gróf Teleki Sándor szépunokája, a nagybányai EMKE vezetőségi tagja

Jaklovszky György vállalkozó

Markó Hajnal a Teleki Magyar Ház programszervezője, a gr. Teleki Sándor cserkészcsapat vezetője, a Temperamentum Ifjúsági Egyesület elnöke, a Teleki Társaság, a nagybányai EMKE, és A Máramarosi Szórványért Egyesület vezetőségi tagja

Köncze G. Árpád a nagybányai evangélikus gyülekezet lelkipásztora, esperes

Szaniszló József mezőgazdász, 1996-2000 között nagybányai alpolgármester, a Teleki Társaság alelnöke, az EMNT Máramaros megyei elnöke

Tasnádi András Zsolt Nagybánya-újvárosi református lelkipásztor.

TISZTELETBELI KURÁTOR:

Szász György † vállalkozó, mecénás, a Teleki Ösztöndíj alapítója.

Munkatársaink

Dávid Lajos

A Ház vezetője, a TMH Kuratóriumának elnöke

Feladatai közé tartozik az intézmény anyagi hátterének megteremtése, pályázatok írása, elszámolása, rendezvényszervezés (kiállítások, koncertek, Teleki Napok, stb.).

+40 744 919 166

Markó Hajnal

programszervező

Látogatóink vele találkozhatnak leggyakrabban. A napi ügyintézéstől a rendezvények gyakorlati előkészítéséig számos feladat hárul rá, a hagyományőrző, gyermek- és ifjúsági programok (táncház, kézműves programok, cserkészcsapat, táborok, stb.) szervezője.

+40 740 751 490

Barra Lehel

könyvtáros

2012 tavasza óta dolgozik megújult Tersánszky Józsi Jenő Könyvtárunk rendezésén, a könyvállomány nyilvántartásba vételén. Ő fogadja az olvasókat, bátran fordulhatnak hozzá bármilyen könyvvel kapcsolatos kéréssel, szívesen nyújt felvilágosítást. Emellett az irodai munkában, pályázatok elszámolásában, könyvelésben is segítségünkre van.

Könyves Tímea

irodai munkatárs

2021 óta munkatársunk, segít az irodai munkában, adatkezelésben, közösségi kommunikációban, a Ház programjainak szervezésében, lebonyolításában.

+40 742 180 913

Bertoti Péter

arculattervező

Őt magát ritkán láthatják látogatóink, annál gyakrabban munkájának eredményeit: a rendezvényekre invitáló plakátjainkat, meghívókat, okleveleket, a Teleki Magyar Házat reklámozó és díszítő feliratokat, grafikai munkákat, kiadványainkat. Esztétikai, arculati kérdésekben legfőbb tanácsadónk és segítőtársunk.