Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Tavaszi zsongás – a Zolbert Trió koncertje

Tavaszi zsongás – a Zolbert Trió koncertje

Szeretettel hívunk minden zenekedvelőt április 29-én 18 órára legközelebbi vendégelőadónk, a Zolbert Trio dzsessz koncertjére, amely a Teleki Magyar Házban lesz hallható!

Albert Zoltán, vagyis Zolbert szaxofonos, zeneszerző és producer, Magyarország smooth jazz nagykövete. Gyermekkorától, 14 évesen kezdett el a zenével foglalkozni. Előbb dobolt, majd szaxonfonnal folytatta, a fafúvós hangszerek iránti szeretete azóta is egyre nő és erősödik. Hatással voltak rá a fusion és smooth jazz szaxofonos zenészek, mint Bob Berg, Joshua Redman Groverr Washington Jr. és még sokan mások. Zenei karrierjét tekintve több mint 200 koncerten van túl. 2013-ban és 2014-ben a Frappé és a Friendship c. dalaival megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Dalverseny, majd a Jazzy Jazz Dalverseny fődíját.

2015-ben a One c. nagylemeze az Egyesült Államokban kiválló sikert aratott, a JazzTrax rádió az év összefoglaló TOP 25-ös listáján a 10. helyet kapta. 2016-ban saját borfesztivált szervezett, a Zolbert Jazz & Wine Fest-et. 2017-ben és 2018-ban újabb albumot és koncertlemezt adott ki. 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben koncertezett, koncertfilmet készített és harmadik albumán dolgozva tovább folytatta zeneszerzői munkásságát.

Kedvcsinálóként látogassatok el Zolbert hivatalos honlapjára, árpilis 29-én pedig szeretettel várunk benneteket, hogy élőben is meghallgassátok!

Addig is: a dzsessz legyen veletek!

A Nemzeti Kulturális Alap, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és Bethlen Gábor Alap, valamint a Communitas Alapítvány és RMDSZ támogatásával!

Hozzászólás