Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Cserkészprogramok: társasjáték-est és Kitsch Party

Cserkészprogramok: társasjáték-est és Kitsch Party

Társasjáték-estet tartottak január 6-án a 15. gróf Teleki Sándor cserkészcsapat kisebbjei számára őrsvezetőik a Házban. A társasjátéknak – amellett, hogy örömet jelent – komoly fejlesztő „hatása” is van. Nem is gondolnánk, hogy mi minden pluszt nyújt a gyermekek (sőt felnőttek!) számára.

Széles mosollyal, jó hangulattal telt a kiscserkészek, s az éppen cserkész korosztályúak (Nyest, Vörösbegy, Pocok, Katica őrs) programja. A kisközösségek összekovácsolását, összerázódását segítő alkalmon majd’ 30 lelkes gyermek gyűlt össze.

Január 8-án este héttől a nagyobb korosztály (Ribizli, Kuvik, Vidra, Havasi Gyopár, Fülemüle őrs) számára kezdődött utószilveszteri buli a Házban. A díszletnek és hangulatnak fontos szerepe volt, hiszen a cél a ’80-as és ’90-es évek időszakának átélése, a neon színek, a diszkó gömbök, a minél színesebb, vidám dolgok megjelenése ruhában és táncban.

Az est alatt volt táncpárbaj, csoportos tánckoreográfia is egy kedvelt régi dalra, valamint sok magyar és mai zene, közös újévköszöntés!

Hozzászólás