Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Ölts lelkedre ünneplőt – karácsonyi koncert kicsiknek, nagyoknak

Ölts lelkedre ünneplőt – karácsonyi koncert kicsiknek, nagyoknak

December 18-án, 13 órai kezdettel, a Karácsonyi vásár ideje alatt a Karaván Együttes tart karácsonyi koncertet a Ház udvarán, kicsiknek, nagyoknak! A koncert ideje alatt nagy szeretettel várjuk a jövőre iskolába készülő kisdiákokat, hogy átvegyék a Rákóczi Szövetség által ajándékozott kis csomagot.

A Karaván együttes 2001-ben alakult, a mostani felállásban pedig – Békési Zsuzsa (Libbenő Szellő) – ének, melodika, glockenspiel, Békési Attila (Karcsú Pacsirta) – ének, gitár, Imecs Tamás (Pöndör Kobak) – ének, gitár, ukulele, Simon László (Nagy Bőgő) – basszusgitár, Szénási Zoltán (Üvöltő Bölény, Óriásmanó) – ritmushangszerek – 2010 óta zenélnek együtt. Műsoruk elsősorban gyerekeknek szól, de többnyire a szülők és a felnőtt közönség is érdeklődve kapcsolódik az együtt énekléshez és táncoláshoz, így a „családi koncert”, ami leginkább jellemzi fellépéseiket. Dalaik szövege (amelyek nagyrésze gyermekversekből áll) léleképítő jellegű, ember- és természetközeli, dallamviláguk kedves, bensőséges hangulatú.

Hangolódjunk együtt a karácsonyra! Találkozunk szombaton!

Köszönjük a támogatás azoknak az alapítványoknak és intézményeknek, amelyek idei kulturális programjaink megvalósítását segítették: a Nemzeti Kulturális Alapnak, a Nemzetpolitikai Államtitkárságnak és Bethlen Gábor Alapnak, valamint Communitas Alapítványnak és az RMDSZ-nek.

Hozzászólás