Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Októberi és novemberi zenés rendezvényeink

Októberi és novemberi zenés rendezvényeink

Izgalmasan telik az ősz, mi pedig jobbnál-jobb programokkal várunk benneteket – ezúttal októberi és novemberi zenés rendezvényeinkre!

Október 22-én, szombaton 18.00 órakor a kárpátaljai Credo együttes látogat hozzánk. Nem először lépnek fel a Teleki Magyar Házban, mostani koncertjük azonban minden eddiginél aktuálisabb. Köszönjük Credo, és várunk!

Novemberben egy másik, régen nem látott vendégünk fogja megörvendeztetni nagybányai és bányavidéki gyermekközönségét. Gryllus Vilmos 17 év után látogat Nagybányára, egy alkalomhoz illő őszi koncerttel. A Kossuth-díjas magyar zenész, előadóművész és zeneszerző – a Kaláka Együttes tagja, nagyon sok rádiós és televíziós műsor megálmodója, megteremtője, szereplője – számtalan generáció szívébe lopta be magát népszerű gyermekdalaival. A nagybányai előadásra november 9-én, szerdán 17.00 órai kezdettel kerül sor, a Bábszínházban. A helyek száma korlátozott. Belépők a Teleki Magyar Házban igényelhetők, naponta 14-18 óra között!

Zenés rendezvényeink során november 11-én, pénteken 18.00 órától a felvidéki Kicsi Hang Verséneklő Együttes fog hangulatot teremteni a Házban, a Magyar Szórvány Napjához kapcsolódva. Menyhárt Dodit és Lantos Borbély Katicát már nagyon régóta hívjuk-várjuk Nagybányára, ne hagyjátok ki az alkalmat.

A koncerteken való részvétel ingyenes, a programok költségeire azonban köszönettel fogadunk adományokat a bejáratnál elhelyezett perselybe. Szeretettel várunk mindenkit!

A Teleki Magyar Ház szervezésében megvalósuló őszi kulturális programjainkat a Nemzetpolitikai Államtitkárság és Bethlen Gábor Alap, a Communitas Alapítvány és az RMDSZ, valamint Korponay Ferenc vállalkozó és Nagybánya város Önkormányzata is támogatta, a 45777/20.10.2022 számú támogatási szerződés keretében, a Teleki Társaság közreműködésével.

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare

Hozzászólás