Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Látogassuk meg közösen Erdély egyik legnagyobb régiségvásárát!

Látogassuk meg közösen Erdély egyik legnagyobb régiségvásárát!

Minden évszaknak megvan a maga szépsége. Évszaktól függően pedig más és más teendője akad az embernek. Talán az ősz az, amikor az ember egy kicsit lecsendesedik és befelé fordul. Keresi önmagát, keresi a helyét a világban és keresi a világot, a szépet, a megismerés örömét.

Idén újra meghirdetjük a már szinte hagyományosnak nevezhető őszi barangolásunkat. Tarts velünk Te is a híres feketetói vásárba, október 7-én látogassuk meg közösen Erdély egyik legnagyobb régiségvásárát! Indulás a Teleki Magyar Ház parkolójából, reggel 7.00 órakor. Hazaindulás 16.00 órakor.

Erdélyben mindig van mit felfedezni, egy vásári kiruccanás pedig tökéletes alkalom arra, hogy az ember útközben időnként megálljon és megcsodálja az épületeket, emlékhelyeket, műemlékeket, a természet szépségeit. Az évek során Szilágyság, Kalotaszeg és Szatmár számunkra ismeretlen tájait próbáltuk megismerni, felfedezni. A járvány miatt ezek a kirándulások elmaradtak, a feketetói vásár is szünetetelt. Idén ugyan csak egy napos kiruccanást tervezünk, de reméljük, hogy többnapos barangolásainkat is megismételhetjük!

Ha Te is velünk tartanál, hívj mielőbb a 0744-919166-os telefonszámon.

Hozzászólás