Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Kicsik, nagyok: tárt kapukkal, izgalmas programokkal vár a Ház!

Kicsik, nagyok: tárt kapukkal, izgalmas programokkal vár a Ház!

Az ősz a Házban zajló rendszeres ifjúsági és tehetséggondozó programok idény nyitója is egyben; ilyenkor teremtünk lehetőséget a fiatalok számára, hogy csatlakozzanak a cserkészcsapathoz, jelentkezzenek diákszínjátszó tehetségműhelyünkbe, vagy a Muzsikáló Ház hangszeroktató foglalkozásaira. Rendszeres programjaink különböző korosztályok számára kínálnak lehetőséget a tartalmas együttlétre, akár kalandos, lendületes és izgalmas találkozásokra.

CSERKÉSZET: Szereted a természetet, a játékot, kirándulásokat, a kalandokat? Szeretnél egy jó közösség tagja lenni? Második-harmadik osztályos vagy? Légy te is cserkész! Szeretettel várunk november 19-én, szombaton, a Teleki Magyar Házba!

DIÁKSZÍNJÁTSZÓ TEHETSÉGMŰHELY: ide 6-11. osztályos, általános- és középiskolás diákokat várunk, akikkel a 2022. november – 2023. május időszakban Moldován Blanka és Frumen Gergő, a szatmárnémeti Harag György Társulat színészei foglalkoznak. Első találkozásunkra november 21-én, hétfőn kerül sor! Büszkén újságoljuk, hogy a Ház diákszínjátszói „Kínédzserek” című előadásukkal november elején Szatmárnémetiben megnyerték a Bessenyei István Országos Diákszínjátszó Fesztivál (ODIF) általános iskolás csoportversenyét, egyikük, Martinez-Bunda Jázmin pedig a legjobb egyéni alakításért járó díjjal térhetett haza!

MUZSIKÁLÓ HÁZ: Szeretnél zenélni? Érdekel a hegedű, a brácsa, vagy akár a nagybőgő, szeretnél játszani citerán, vagy furulyán? Ha igen, akkor ez a lehetőség neked szól! Légy a növendékünk, csatlakozz a programhoz bármely csütörtökön, de ha lehet mielőbb. Hangszeroktató programunkra felnőtteket is szeretettel várunk, fogadunk!

Akár nagy vagy, akár pici, keress bennünket, személyesen a Ház irodájában, vagy a +40-740-751490 telefonszámon! Tárt karokkal várunk mindenkit!

Ifjúsági és tehetségprogramjainkat a Nemzetpolitikai Államtitkárság és Bethlen Gábor Alap, a Csoóri Sándor Alap, a Communitas Alapítvány és az RMDSZ, valamint a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

A Teleki Magyar Ház 2022. őszi diákszínjátszó és hangszeres zenei programjai a Máramarosi Szórványért Egyesület közreműködésével valósulnak meg, Nagybánya város Önkormányzata támogatásával, a 44972/14.10.2022. számú támogatási szerződés keretében.

A nagybányai cserkészcsapat 2022. évi programjait a Teleki Magyar Ház, illetve a Temperamentum Ifjúsági Egyesület közreműködésével Nagybánya város Önkormányzata is támogatja, a 29057/24.06.2022 számú támogatási szerződés keretében.

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare

Hozzászólás