Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Indonézia varázslatos világa

Indonézia varázslatos világa

Április 30-án, szombaton, 19 órai kezdettel Dr. Barabás Zoltán lesz vendégünk, aki úti kalandjairól tart vetítettképes előadást.

Az utazás divatja és annak története egészen az ókorig nyúlik vissza. Kezdetben árucsere miatt utaztak az emberek, majd gyógykezelési célból, vagy tanulmányi utakat tettek, esetleg vallási okok késztették utazásra az embereket, s persze a felfedezés öröme miatt is sokan elhagyták hosszabb-rövidebb időre otthonaikat. Időközben kialakult az utazási irodalom, amelyben az utazók írott formában örökítették meg élményeiket és útjaikat. Az alábbi előadás egy ehhez hasonló, modernebb változat, hiszen dr. Barabás Zoltán saját képekkel és jobbnál-jobb történetekkel fogja meglepni a kedves közönséget.

Vendégünk, aki hivatása szerint orvos, életcéljaként tűzte ki, hogy bejárja Földünk legtávolabbi, legeldugottabb, helyeit, öt kontinens közel érintetlen zugait, s az ott átélteket megossza az érdeklődőkkel. Több évnyi expedíciózás eredménye, távoli szigetvilágok izgalmas természeti kincsei és kulturális öröksége, kihalófélben lévő élőlények, lélegzetelállító tájak – mindez most Indonéziából.

Várunk. Mert jó lesz.

Találkozzunk április 30-án, 19 órakor a Teleki Magyar Házban!

Hozzászólás