Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Házhoz megy a zenede! – Nagybányán is

Házhoz megy a zenede! – Nagybányán is

Március 24-én, pénteken 18 órától Házhoz jön a Zenede! – a Teleki Magyar Ház szervezésében. Zenetörténeti előadásra és koncertre hívunk benneteket a nagybányai Bábszínházba, a magyar és nemzetközi rockzene fejlődéséről, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig!

A Házhoz jön a Zenede célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse a különböző zenei stílusokat, s hogy a minőségi zene hallgatása mellett stílusteremtő énekeseket és zenészeket ismerjenek meg a világ minden tájáról. A projektoros vetítéssel és élő zenével kísért bemutató és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődését kíséri végig, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig – Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard, a The Beatles, a Rolling Stones, valamint Jimi Hendrix, a Pink Floyd, a Deep Purple, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, a Depeche Mode, a Queen, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica, a magyar bandák és énekesek, zenészek közül pedig a Hungária, az Omega, az ILLÉS, a Metró, Radics Béla és a Tűzkerék, a Hobo Blues Band, a Beatrice, a P.Mobil, a Skorpió, az LGT, a Piramis, az Edda, a Republic és a Bikini dalaival.

A Házhoz megy a Zenede tagjai a székelyföldi származású BARICZ GERGŐ énekes, valamint NAGY ZOLTÁN gitár, KOVÁCS FELICIÁN billentyűs, illetve BORDÁS JÓZSEF dobos és művészeti vezető. A könnyűzenei előadássorozattal és zenei misszióval 11 éve turnéznak, az idők során pedig több mint 28.000 diákot, fiatal felnőttet és felnőttet örvendeztettek meg zenés bemutatójukkal.

A hangulat garantált! Szeretettel várunk mindenkit! A jegyek száma korlátozott, szerezd meg őket, amíg a készlet tart! A nagybányai koncertet a Nemzeti Kulturális Alap és az RMDSZ támogatja.

Hozzászólás