Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Csodálatos Bányavidék – Fotópályázat!

Csodálatos Bányavidék – Fotópályázat!

Rendhagyó módon, 2023. évi falinaptárunkhoz fotópályázatot hirdetünk!

Minden évben igyekszünk meglepni benneteket valami egyedivel Nagybányáról és környékéről, azzal a céllal, hogy még jobban megismerjétek és megszeressétek szülővárosunkat, szülőhelyünket. Hiszen „Nagybánya az otthonunk és az is marad!”

2023. évi falinaptárunk témája: Csodálatos Bányavidék – Nagybánya és környéke természeti szépségei.

Olyan tájképfotókat várunk, amelyeken Nagybánya és a Bányavidék (Gutinon innen) legvonzóbb természeti látványosságai szerepelnek, vagy azonosíthatóan ezeken a helyszíneken készültek. A kalendárium hónapjaihoz igazodva az év különböző évszakaihoz kapcsolódó fényképekre számítunk.

Digitális felvételekkel lehet pályázni, JPG formátumban. A képek hosszabbik oldala min. 3500 pixel legyen, felbontása min. 300 dpi, terjedelme min. 2 Mb.

A pályaművek fájl-neve a következő adatokat tartalmazza: a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképrövidcíme_készítésdátuma.JPG

A képeket július 1-ig lehet beküldeni, csatolmányként vagy óriásfájlként, akár tömörített formátumban, a következő e-mail címre: dludovicus@gmail.com. A 12+1 oldalas falinaptár előreláthatóan szeptemberre fog megjelenni. Lehetőségeink függvényében a beérkezett pályamunkákat az év folyamán kiállítás keretében is szeretnénk bemutatni!

Legyetek bátrak és kreatívak! Minden fotónak nagyon fogunk örülni!

Hozzászólás