Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Utazz velünk, Petőfi nyomában

Utazz velünk, Petőfi nyomában

Tarts velünk november 3-5. között (péntek-vasárnap), egy három napos izgalmas autóbuszos kiránduláson. Látogassuk meg együtt Petőfi Sándor életének néhány fontosabb magyarországi helyszínét és emlékhelyét, közel 1300 kilométeren, Kiskőröstől Kecskemétig, Budapesttől Debrecenig.

SZÁLLÁS két ágyas szobákban, Kiskőrösön (Hotel Imperial) és Várpalotán (Nagy Magyarország Park Királyszállás). UTAZÁS 23+1 személyes kisbusszal, idegenvezetővel.

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően a kedvezményes RÉSZVÉTELI DÍJ mindössze 550 lej (tartalmazza az utazást, a szállást két éjszakára reggelivel és vacsorával, valamint az idegenvezetést). A napközbeni étkezés és a belépők költségeit mindenki maga állja (ez utóbbi összegét mielőbb pontosítani fogjuk).

FONTOS! Mindössze 19 szabad helyünk van! Helyfoglalás október 13., PÉNTEK reggeltől (telefon +40-744919166), a jelentkezés sorrendjében, a kirándulás teljes összegének kifizetésével.

EMLÉKEZTEK MÉG a Petőfi-emlékév alkalmával meghirdetett tavaszi nyereményjátékunkra? A Kiss Eszter nagybányai irodalomtörténeti és Katona Csaba koltón elhangzott történelmi előadásán, valamint a Teleki Napok keretében szervezett Tímár Sára koncerten a közönségnek feltett kérdésekre húszan válaszoltak helyesen, és közülük is hárman: KÁDÁR HELÉN, BALOGH ENIKŐ és FAZEKAS MAGDOLNA játszottak eredményesen legalább két alkalommal. Gratulálunk nekik, ők (a napközbeni étkezést és a belépőket leszámítva) INGYENESEN vehetnek részt a kiránduláson!