Nagybánya, Thököly (Minerilor) utca 7. +4 0744 919 166 hétfőtől szombatig: 16-20 óra között

Legyen Ön is a Teleki Klub tagja!

A Teleki Klub rendszeres támogatóink klubja. Amennyiben szeretne tagja lenni, először is azt kell eldöntenie, hogy mekkora összeggel kíván rendszeresen támogatni bennünket? Ennek függvényében ajánljuk a különböző klubkártyákat:

– zöld kártya: 2 euró / félév
– fehér kártya: 5 euró / félév
– piros kártya: 10 euró / félév
– arany kártya: 10 euró / hónap

A Teleki-kártyákat általában félévente szoktuk ismételten (pecséttel) érvényesíteni, amikor támogatóink befizetik az esedékes támogatási összeget. De olyan támogatónk is van, aki egész évre, vagy hoszabb időszakra fizeti ki a támogatását.

A kártya kiállításához a következő adatokra van szükségünk: név, postai cím és telefonszám, a személyiben és az útlevélben is szerepelõ úgynevezett személyi szám.

A támogatás összegét eljuttathatja személyesen a Teleki Magyar Házba, vagy átutalhatja bankszámláink valamelyikére.

KÜLFÖLDÖN ÉLŐ TÁMOGATÓINK esetében annyi a különbség, hogy mivel a kártyák rendszeres érvényesítése az õ esetükben nehezen megoldható, s kis összegek utalása nem kifizetõdõ, általában a három évre számolt minimális támogatási összeg befizetését-átutalását kérjük, azaz:

– zöld kártya: 12 euró / 3 200 Ft
– fehér kártya: 30 euró / 8 000 Ft
– piros kártya: 60 euró / 16 000 Ft
– arany kártya: 360 euró / 96 000 Ft

Ettől a rendszertől az aranykártya esetében tudunk eltekinteni, amennyiben megoldható a kártya legalább évente egyszeri érvényesítése (támogatónk legalább egyszer egy évben fel tud keresni bennünket a Házban). Ebben az esetben az egy évre számolt összeggel kell számolni (120 euró / 32 000 Ft).

Köszönjük!

A Teleki Klub tagjai:

ARANY kártyás támogatók: Barcsi Zoltán, Varga Gizella, Pobozsnyi István.

PIROS kártyás támogatók: András Zsófia, Horváth Attila, Jurasics Klára-Éva, Kása Dávid, Korponay Zsófia, Kugyela Attila Károly (Budapest), Murvay László, Szaniszló József, Szaniszló Zsuzsa, T.É.

FEHÉR kártyás támogatók: Asztalos Gábor, Asztalos Szilvia, Balogh Gyöngyi, Dombi Erzsébet, Dombi István, Enyedi Gyula, Fodoreanu Anna, Kopányi Mária Henrietta, Lakóczi Éva, Makaricz Katalin, Mihály Beáta, Moldován Györgyi, Mostis Ibolya, Pál Terézia, Rettegi Ferenc József, Schneider Hedvig, Schneider Sándor, Tim Márta Anikó, Uglár Sándor, Zalányi Ferenc.

ZÖLD kártyás támogatók: Fülöp Lenke Eszter, Fux János, P.A., Popovic Gergely, Újlaki Tamás.

(Aktualizálva 2017. március 25-én)